03220 Saint-Léon, France

Groepen

De perfecte locatie...

Kasteelverhuur

Château de Coulon biedt een perfecte locatie voor bijzondere gelegenheden, die kunnen variëren van de sprookjesachtige omgeving voor uw bruiloft tot een inspirerende omgeving tijdens een brainstormsessie tijdens een zakenuitje met uw bedrijf. Of wilt u een ontspannen vakantie in een rustige ambiance met uw gehele familie? Alles is mogelijk bij Château de Coulon. Informeer ook eens naar de mogelijkheden en arrangementen speciaal in voor- en naseizoen.

Kasteel

Het domein leent zich ook uitstekend als uitvalsbasis voor uw wandel- of fietstochten, maar zeker ook voor een verjaardag, trouwerij of een jubileum.

Waar uw gezelschap ook uit bestaat, vanwege de verschillende activiteiten is het kasteel niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen een mooie locatie waar genoeg te doen is. Wij hebben plaats voor maximaal 28 personen. Uw groep heeft de beschikking over alle faciliteiten van het kasteel.

Van “brainstorm” tot conferentie

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje, een mini-conferentie of een meerdaagse brainstormsessie denkt u misschien niet meteen aan een kasteel in het buitenland. Maar toch, als u op zoek bent naar een ongebruikelijke maar ideale bestemming waar u zich ongestoord kunt concentreren op het onderwerp waarvoor u komt, is Château de Coulon de ideale plek voor u. Château de Coulon leent zich met zijn faciliteiten voor een breed scala aan activiteiten en trainingsmogelijkheden.

Groepsfoto

Het gebouw en de prachtige omgeving lenen zich perfect voor oefeningen en activiteiten wanneer u uw collega’s dichter bij elkaar wilt brengen of tot nieuwe ideeën wilt inspireren.

Hieronder een greep uit de bedrijven die reeds gebruik maakten van de faciliteiten van Château de Coulon:

  • Zuivelhuis N.V.
  • Witteveen Mode B.V.
  • Hillock Vastgoed B.V.
  • Overhaghe Beheer B.V.
  • Hoge van Gerven Notarissen
  • JacobsKottier Belastingadviseurs

Beleef uw droombruiloft

Een speciale gebeurtenis, misschien wel de meest bijzondere dag van uw leven, verdient een speciale omgeving. Bruiloften zijn er om herinnerd te worden en wat is er fijner dan een mooie en unieke omgeving, samen met uw naaste familie en vrienden.

Trouwerij

Wij kunnen alles aan uw wensen aanpassen zodat u zich niet hoeft te bekommeren over de organisatie en de details, wij verzorgen desgewenst alles tot in de puntjes.

Wij kunnen u helpen met het organiseren van uw bruiloft met een receptie, diner, muziek, bloemen, kortom alles wat u ook wilt om uw feest onvergetelijk te maken. Château de Coulon beschikt zelfs over een heuse trouwkapel.

Tarieven

De huur voor het gehele château bedraagt slechts € 900,- per dag. De huur voor een werkweek (5 werkdagen) bedraagt € 4.500,- en de huur voor een hele week (7 dagen) bedraagt € 6.300,-. Al deze prijzen zijn inclusief BTW. Wij kunnen u een compleet groepsarrangement op maat aanbieden, daarvoor dient u contact met ons op te nemen.

 

Reserveren

Stuur ons een aanvraag met de gewenste aankomst- en vertrekdatum én het aantal personen van uw gezelschap. Daarna nemen wij contact met u op om een arrangement op maat met u samen te stellen.