03220 Saint-Léon, France

Kasteel

In de prachtige Auvergne...

Een bijzondere tijd

Hartelijk welkom op de site van Château de Coulon, een typisch Frans kasteel met klassiek interieur gelegen in het idyllische dorpje Saint-Léon in het departement Allier in de prachtige streek de Auvergne. Het romantische landgoed en het kasteel bieden u een ideale plek om een bijzondere tijd te beleven. Of dit nu voor een familiereünie, training, bridgeweek, incentive of team-brainstorm is, alles is mogelijk met welke groep u ook wilt komen.

Klassiek interieur

Kijkt u als voorproefje gerust eens rond op onze site en schroom niet om contact met ons op te nemen. We zien u daarna graag bij ons in Frankrijk.

Zee van rust

Bij aankomst, wanneer u de kilometerlange oprijlaan oprijdt, waant u zich al in een andere tijd, even weg van de hedendaagse stress. In de tijd die volgt zullen wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Er zijn volop activiteiten, maar toch verkeert u in een zee van rust.

Zee van rust

Het 53 hectare grote landgoed staat geheel open voor onze gasten. Het domein, dat in de 15e eeuw gebouwd is, bevat nog authentieke elementen. Een mooie vijver met fontein, een eigen (trouw-) kapel, een poortwachterswoning en een boerderij met watertoren maken hier deel van uit. Het kasteel zelf is recent volledig gerenoveerd en biedt tegenwoordig plaats aan veertien comfortabele slaapkamers met badkamer waarvan twaalf kamers in het kasteel en twee kamers in de gite.

 

Reserveren

Stuur ons een aanvraag met de gewenste aankomst- en vertrekdatum én het aantal personen van uw gezelschap. Daarna nemen wij contact met u op om een arrangement op maat met u samen te stellen.